Team Tangorrion

Liz & Yannick Vanhove

Liz en Yannick zijn de oprichters van Tangorrion.
Ze leerden hun eerste pasjes Argentijnse Tango in 2001 en na een verblijf van 2 jaar in Buenos Aires, richtten ze in januari 2010 Tangorrion op met als doel hun kennis van de authentieke Argentijnse Tango te delen.
In 2012 werden ze de Europese kampioenen Tango Salon, de vice-kampioenen Tango Escenario en finalisten van het wereldkampioenschap! Dit leidde de start in van hun internationale carrière. Als ze niet aan het werken zijn in Buenos Aires, zijn ze aan het touren in de US, Mexico, Canada of Europa.
Wil je graag iets meer weten over Liz & Yannick, dan kan je hun website bezoeken: http://www.liz-yannick.com.
 

Dieter Vandeputte & Davy Desloovere

 
Dieter en Davy runnen sinds september 2005 Life Danscenter in Izegem. Hun dansschool groeiende doorheen de jaren uit tot een gevestigde waarde in West-Vlaanderen. Titels op internationale formatiewedstrijden en succesvolle deelnames aan So You Think You Can Dance en Belgium’s Got Talent gaven een boost aan Life Danscenter. (www.lifedanscenter.be)
In de zomer van 2016 stapten Dieter en Davy in het huwelijksbootje en wilden een openingsdans in een stijl die voor hen nog onbekend was. Daarvoor klopten ze aan bij Liz en Yannick en leerden in het jaar voor hun huwelijk de Argentijnse Tango kennen. Ze waren meteen gebeten door deze pure en krachtige dans en besloten zich verder te verdiepen in deze mooie stijl.
Tangorrion had voor Dieter en Davy een speciale plaats in hun hart veroverd en ze moesten geen twee keer nadenken om zo’n prachtige school onder hun vleugels te nemen.